Ik geloof dat ik inmiddels al tot 3000 had geteld. Ik zou me zomaar kunnen voorstellen dat je denkt waar gaat dit over? Office 365. Nooit een cursus gevolgd bij aanschaf van mijn offcie pakket vorig jaar en de helpdesk daar stond ik inmiddels al 15 minuten in de wacht. Wat een energielek. En ik heb redelijk wat zelfkennis dus vooral niet opgeven want dat doen we natuurlijk niet. Tot ik het echt zat was na een uurtje of 2. En met dat ik de laptop afsloot ging de telefoon. Een jongedame geinteresseerd in loopbaancoaching. Ze had van alles geprobeerd om te ontdekken wat ze nu echt wilde dat lukte niet echt en waar moest ze nu eigenlijk beginnen bij het vinden van een nieuwe baan? Ik glimlachte en vertelde zojuist mijn voorval van alle documenten naar de cloud. Weet je soms is het fijn als je om hulp vraagt omdat je nu eenmaal niet alles zelf kan weten. En al zou je het wel kunnen of weten, moet je dan alles willen? Een kennismaking ingepland met de jongedame en ik ga eens kijken wie er een uurtje naast me kan zitten met Office 365.

No Comments Yet.

Leave a comment