Loopbaantraject

Vrijblijvende kennismaking loopbaantraject 
Elke vraag of probleem is anders daarom start ik als gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige altijd met een vrijblijvende (persoonlijke) kennismaking van ca. 30 minuten.

Doel: zit jij op je plek bij een coach en is er de welbekende klik tussen jou en mij.

Je deelt je vraag/probleem en ik luister naar je. Vervolgens geef ik je feedback en stel ik een plan van aanpak voor om jouw doel te bereiken en of vraag of probleem op te lossen.

 

Mooi! je bent enthousiast en hebt zin en energie om samen op onderzoek uit te gaan. Om zo meer inzichten te krijgen en een stappenplan te gaan nemen wat leidt tot bijvoorbeeld die leuke nieuwe baan!

Wat gaan we doen in een loopbaantraject?

Loopbaan coaching bestaat uit 2 fases:

fase 1 Zelfonderzoek

Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Deze vragen ga je beantwoorden in het loopbaanwerkboek waar je opdrachten en vragenlijsten gaat invullen om zo tot meer zelfinzicht en zelfkennis te komen. Deze informatie hebben we nodig om een kader te zetten om vervolgens via een stappenplan in fase 2 de arbeidsmarkt te betreden.

 

fase 2 Stappenplan

Hoe ga ik komen daar waar ik komen wil. Je weet wat je wilt, wie je bent, wat je kan en dan wordt het tijd om de buitenwereld te betreden. We benoemen stappen en actiepunten om jouw doel te bereiken.

 

Wat mag je van mij verwachten ? Ik begeleid, spiegel, geef professionele feedback, stel vragen en confronteer als dat nodig is. Wat leidt tot het halen van het maximale uit uit jouw loopbaantraject.

Loopbaanpakket 6 uur persoonlijke coaching +  loopbaanwerkboek

Investering * € 550,- inclusief btw particulier, € 750,- exc, btw zakelijk 
Locatie Het Brouwershuys Linker Rottekade 292 Rotterdam

 

 

* Wist je dat de belastingdienst 2019 meebetaalt aan jouw loopbaantraject?

 

Loopbaanwerkboek
beneditcoaching-281116_068