lifecoaching

Gratis kennismaking 

Elke vraag of probleem is anders daarom start ik als gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige altijd met een gratis kennismaking van ca. 45 minuten. Doel hiervan is tweeledig: zit jij op je plek bij een coach (soms is iemand beter op zijn plek bij een therapeut of een psycholoog)en is er de welbekende klik tussen ons. Je deelt je vraag/probleem en ik luister naar je. Vervolgens geef ik je feedback en stel ik een plan van aanpak voor om jouw doel te bereiken en of vraag of probleem op te lossen.

Leuk, je bent enthousiast en hebt zin en energie om gericht op zelfonderzoek uit te gaan wat leidt tot meer zelfinzicht en zelfkennis.

Hoe ziet een traject er in de praktijk uit? Middels verschillende soorten opdrachten zorgen we dat je meer zelfinzicht en zelfkennis krijgt. Wat leidt tot de oplossing van jouw vraag of probleem (het doel). Onze afspraak kan bestaan uit verschillende opdrachten. De ene keer ben ik je aan het spiegelen of geef ik feedback. De andere keer zet ik bijvoorbeeld een kwaliteitenspel of rollenspel in. Voor de periode tussen onze afspraken krijg je thuisopdrachten mee.

Wat ik vaak zie is de combinatie van life en loopbaancoaching in een traject. Je neemt uiteindelijk jezelf mee in het proces. En dan zit je bij mij als life en loopbaancoach op de juiste plek!

Praktische informatie Kosten €78,- per uur inclusief btw particulieren, exclusief btw  zakelijk. Locatie: Linker Rottekade 292 Rottterdam

beneditcoaching-281116_077
beneditcoaching-281116_087