Benedit

beneditcoaching-281116_068

In 2010 heb ik een carrièreswitch gemaakt vanuit het Rotterdamse bedrijfsleven naar een eigen coachpraktijk. Dat is niet vanzelf gegaan kan ik je vertellen. Het startte met een bezoek aan een loopbaancoach omdat ik graag een vervolgstap wilde maken in mijn carrière. Deze stap heeft geleidt tot het ontdekken van mijn liefde voor het  vak coachen: bezig zijn met persoonlijke en professionele ontwikkeling van professionals. 

Naast eigenaar van Benedit Coaching werk ik als freelance coach voor het Groei Atelier. Een organisatie die zich bezig houdt met de ontwikkeling van hoger opgeleide 20ers en 30ers. 

En ben ik moeder van het mooiste kind ter wereld! Nick is 7 jaar. Een leergierig en enthousiaste jongen vol energie  Net als zijn moeder!

 

In deze hectische maatschappij zie ik veel  professionals die het lastig vinden om keuzes te maken en om goed bij zichzelf te blijven. Hoe zorg je ervoor dat jij zelf de regie neemt over je werk- en privéleven?

 

De professionele blik van een coach kan van grote toegevoegde waarde zijn in jouw vraag of probleem. Een coach begeleidt, stelt vragen, benoemt zaken en spiegelt je vanuit zijn of haar professionele rol.

tips

Mag ik uitvliegen?

Young Professional in een Corporate omgeving Ze is een Young Professional en werkt sinds een aantal jaren in een Corporate omgeving als marketing en communicatie medewerker. Na haar stage is ze “b...

Lees meer

Hoe maak ik keuzes?

Ken je dat van jezelf dat je in een restaurant zit, een half uur ingezoomd op de menukaart en je geen idee hebt welk gerecht je moet kiezen?  Je hebt keuze uit 2 banen en voor welke ga je nu?  Of je h...

Lees meer

Dynamiek in (familie) systemen

Dan je hoop je dit jaar 80 te worden. Heb je helaas een lichaam wat niet altijd even gezond is, steunzolen, bril, hartfalen en een borstafzetting op je 42e gehad omdat je borstkanker had.  En ja wat d...

Lees meer

5 voorspellingen voor 2018 over werk   Exit work-life balance Mensen die streven naar work-life balance zitten sneller met een burn-out. Want die balans is echt niet meer van deze tijd: niet all...

Lees meer

Als gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige start ik  altijd met een vrijblijvende kennismaking. Dit heeft als doel om te ervaren of je bij mij op de juiste plek zit en of er de welbekende klik is. Je deelt je vraag of je probleem en ik luister naar je. Vervolgens geef ik je feedback en stel ik een plan van aanpak voor om jouw doel te bereiken.

Mijn missie is dat JIJ regisseur word van je eigen leven! Ik hoop dat een bezoek aan een coach net zo logisch voor je is als naar het gaan van een fysiotherapeut.

 

Tijd om een Afspraak te maken?